Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: tijdelijk personeel

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inhuur personeel voor Hogeschool
Publicatiedatum: 9 april 2022
Sluitingsdatum: 24 mei 2022 12:00

Codarts is een internationale hogeschool die hoogwaardig kunstvakonderwijs aanbiedt op het gebied van muziek, dans en circus. De school telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

De Opdracht betreft het ter beschikking stellen van tijdelijk personeel voor alle locaties van Codarts, en bestaat uit twee percelen:
• Perceel 1: Inhuur afdeling Facilitair & Huisvesting
• Perceel 2: Inhuur overig onderwijs ondersteunend personeel

Perceel 1 – Facilitair & Huisvesting
Binnen perceel 1 is Codars op zoek naar één Opdrachtnemer die de organisatie kan ondersteunen op het gebied van de tijdelijke inzet van functies op het gebied van facilitair en huisvesting. Functies die gedurende de looptijd van de Raamovereenkomst mogelijk ingehuurd gaan worden zijn:
- Algemeen facilitair medewerker
- Conciërge
- Conciërge/Baliemedewerker
- Hoofd Conciërge
- Locatiebeheerder

In de huidige praktijk wordt binnen Codarts met name een beroep gedaan op de inzet van tijdelijke baliemedewerkers/conciërges. Codarts heeft daarbij de behoefte dat de toekomstige Opdrachtnemer kan voorzien in een poule van (vaste) medewerkers die ad-hoc door Codarts ingezet kunnen worden. Codarts verwacht dat het met name zal gaan om kortdurende opvulling van posities; onder andere gedurende vakantieperiodes of bij absentie van interne medewerkers. De Opdrachtnemer moet echter ook instaat zijn om voor een langere periode tijdelijk personeel aan te bieden.

Perceel 2 – Overig onderwijs ondersteunend personeel
Het 2e perceel betreft de inhuur van overige functies op het gebied van onderwijs ondersteunend personeel. De functies ‘Medewerker planning- en studentenadministratie’ en ‘Medewerker Roosterbureau’ behoren tot de scope van onderhavige Raamovereenkomst. Eventuele overige functies kunnen optioneel voorgelegd worden aan de Opdrachtnemer. Voor deze overige functies is er dus geen sprake van exclusiviteit voor Opdrachtnemer.

Omvang van de opdracht:

Perceel                                              2019                     2020                    2021
1 – Facilitair & Huisvesting          € 200.000           € 100.000           € 100.000
2 - Overig                                         € 40.000 €          15.000                € 13.000

De looptijd van de Raamovereenkomst is vastgesteld op 24 maanden. Startdatum: 1 september 2022 Einddatum: 31 augustus 2024 Optiejaren: twee (2) keer één (1) jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten