Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: taxivervoerder

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Taxivervoer
Publicatiedatum: 10 november 2020
Sluitingsdatum: 11 januari 2021 12:00

Het primaire doel van deze aanbesteding van het Erasmus MC is de meest geschikte taxivervoerder te vinden voor het vervoer van medewerkers. De opdracht omvat het zakelijk vervoer van medewerkers op afroep en van medewerkers voor woon– werkverkeer die daartoe (tijdelijk) niet in staat zijn. 

Uitgaande van het jaar 2019 gaat het Erasmus MC uit van 4000 ritten per jaar.
 
De raamovereenkomst zal worden aangegaan voor de duur van twee jaar betreffende de periode van 1 maart 2021 tot en met 28 februari 2023, met een optie tot eenzijdige verlenging door Erasmus MC voor twee periodes van één jaar.

 Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen