Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: specialist Onderhoud en renovatie uurwerken en luidklokken

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Onderhoud en renovatie van uurwerken en luidklokken
Publicatiedatum: 3 februari 2021
Sluitingsdatum: 22 maart 2021 10:00

De opdracht ‘Onderhoud en renovatie van uurwerken en luidklokken voor Rotterdam’ betreft veelal monumentale luidklokken, waaronder carillons, en uurwerken in kerken, kerktorens, het Stadhuis en de muziektrommel van de Laurenskerk. Dit betreft technisch specialistisch werk m.b.t. onder andere het gieten van de luidklokken, het zelf produceren van maatwerkonderdelen met behulp van oude technieken en het vergulden van wijzerplaten en uurwerken.

De Gemeente streeft ernaar om met deze opdracht de uurwerken en luidklokken in goede staat te krijgen en te houden.

In de werkzaamheden wordt onderscheid gemaakt in storingsonderhoud, periodiek onderhoud en groot onderhoud.

De geraamde opdrachtwaarde voor storingsonderhoud is €25.000,- per jaar en periodiek- en groot onderhoud is €75.000,- per jaar. De totale geraamde opdrachtwaarde is €800.000,-.

De Overeenkomst duurt maximaal 8 jaar. De begindatum van de Overeenkomst ligt naar verwachting op 1 juni 2021 en de Overeenkomst eindigt van rechtswege 31 mei 2025 zonder dat opzegging nodig is tenzij de Gemeente gebruik maakt van de volgende verlengingsmogelijkheid. De Gemeente kan de Overeenkomst 2 keer verlengen voor de duur van 2 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen