Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: samenwerkingspartner voor communicatie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Communicatiediensten
Publicatiedatum: 13 november 2019
Sluitingsdatum: 16 december 2019 12:00

JOGG wil dat alle kinderen gezond opgroeien en stelt zich ten doel om de leefomgeving waar kinderen veel komen gezonder te maken. JOGG zoekt een samenwerkingspartner op het gebied van de communicatie voor haar organisatie. Hierbij gaat het met name om de communicatiestrategie van de landelijke organisatie die als doel heeft: ondersteuning van gemeenten en professionals, verbinden van private en maatschappelijke partners, onderzoek, kennisuitwisseling (nationaal en internationaal), politieke agendering. 

De totale (verwachte) omvang van de opdracht is: € 250.000,- per jaar. Er wordt een raamovereenkomst gesloten met een initiële looptijd van twee jaar met de mogelijkheid tot verlenging met twee maal één jaar. De verwachte startdatum van de raamovereenkomst is 2 april 2020. 

Bent u de beste samenwerkingspartner voor JOGG? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen