Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: projectmanagers voor introductie Blockchain

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Projectmanagement Blockchain (BSSC)
Publicatiedatum: 21 juni 2019
Sluitingsdatum: 31 juli 2019 10:00
Opdrachtwaarde: € 350.000

De Brightlands Smart Services Campus (BSSC) is op zoek naar een extern projectmanagementbureau voor de komende vier jaar. Dit projectmanagement is erop gericht om de blockchain technologie te introduceren in het MKB, om zo de competitiviteit te vergroten. Blockstart, zoals het project heet, vindt plaats in het kader van het Interreg NWE programma en is onderverdeeld in de branches logistiek, agro en gezondheid. 

De totale opdracht bedraagt € 350.000 voor de totale vier jaar. Weet u de Aanbestedende Dienst te overtuigen met uw projectmanagement? Wij helpen u graag een winnende offerte te schrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: aanbieder Ondersteuners Jeugd en Gezin

Inzet Ondersteuners Jeugd en Gezin

Lees meer
Sluit: 22 november 2021 Sociale en maatschappelijke diensten