Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: project- en programmamanagers

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Project- en programmamanagers
Publicatiedatum: 19 juni 2020
Sluitingsdatum: 20 augustus 2020 10:00

Deze aanbesteding betreft het inhuren van personeel. De opdracht wordt als volgt gedefinieerd:
• Het detacheren van project- en programmamanagers;
• Het rechtmatig contracteren van ZZP specialisten zodat zij kunnen worden ingezet ten behoeve van opdrachtgever.

Een projectmanager is iemand die verantwoordelijk is voor het succesvol realiseren van een project. Een projectleider realiseert het project door het coördineren en / of aansturen van projectmedewerkers.

Een programmamanager overziet een keten van projecten binnen een organisatie. Deze projecten dienen allemaal een gezamenlijk doel. De programmamanager zorgt ervoor dat alle projecten op dezelfde lijn zitten en het uiteindelijke doel helpen bereiken.

De medewerkers van de huidige contractpartijen blijven, ook na ingangsdatum van de via deze aanbesteding te sluiten overeenkomst ingezet worden tot het moment dat hun huidige opdracht afloopt en niet meer verlengd wordt.

De omvang van de opdracht is, gebaseerd op ervaringen in het verleden, circa € 400.000 inclusief BTW per jaar.

De aanbesteding leidt tot een raamovereenkomst met 5 leveranciers, met een looptijd van vier jaar. De overeenkomst is door de aanbestedende dienst tussentijds te beëindigen met een opzegtermijn van 3 maanden. De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 november 2020. Van rechtswege eindigt de overeenkomst op 30 oktober 2024.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen