Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: partijen voor inhuur projectfuncties

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Inhuur Projectfuncties
Publicatiedatum: 16 februari 2022
Sluitingsdatum: 29 maart 2022 12:00

De Gemeente Leiden beoogt met deze Aanbestedingsprocedure Raamovereenkomsten af te sluiten met vijf partijen voor de inzet van verschillende functies op het gebied van Project- Proces- en Programmamanagement. Het doel hiervan is een langdurige samenwerking aan te gaan om de externe capaciteitsvraag op dit gebied zo optimaal mogelijk in te vullen.

Opdrachtgever is op zoek naar partijen waarvan de inzet van kandidaten mét de gevraagde specialismes hun corebusiness is. De opdracht betreft de inzet van:
- Projectmanagers (op zowel tactisch als strategisch niveau)
- Senior Projectmanagers
- Procesmanagers
- Programmamanagers

Opdrachtgever verwacht gemiddeld 5 tot 10 FTE per jaar onder de raamovereenkomst uit te vragen binnen de vier bovengenoemde functies. Omdat de projectenportefeuille onder andere afhankelijk is van politieke besluitvorming, externe omgevingsfactoren en marktontwikkelingen kan dit fluctueren. De gemeente moet meebewegen met deze factoren en heeft ook inzet nodig in tijden van pieken en dalen. Het maximum FTE dat onder de raamovereenkomst uitgevraagd wordt is 15 FTE per jaar.

Partijen dienen ruime ervaring te hebben met vergelijkbare opdrachten voor vergelijkbare opdrachtgevers. Opdrachtgever verwacht van haar Opdrachtnemer dat deze:
- toegang heeft tot gekwalificeerde en ervaren kandidaten;
- de garantie geeft dat de kandidaat de opdracht gedurende de termijn zoals benoemd in de nadere opdracht zal vervullen;
- een klantgerichte, flexibele en dienstverlenende instelling heeft;
- een proactieve en passende samenwerking nastreeft;
- gebruik maakt van korte lijnen en snel kan inspelen op klantwensen;
- creatief en probleemoplossend kan denken;
- garandeert dat de kandidaat na het einde van het contract een mondelinge en schriftelijke overdracht verzorgt van de uitgevoerde werkzaamheden;
- accurate kennis van vigerende wet en regelgeving heeft.

De Aanbestedende dienst wenst ten behoeve van het Projectbureau van de gemeente Leiden een Raamovereenkomst af te sluiten met maximaal vijf (5) Gegadigden. De Raamovereenkomst heeft een initiële looptijd van twee (2) jaar, met de mogelijkheid om de Raamovereenkomst twee (2) keer met één (1) jaar te verlengen. De Raamovereenkomst heeft hiermee een maximale looptijd van vier (4) jaar. De aanvangsdatum van de Raamovereenkomst ligt naar huidig inzicht op 1 augustus 2022.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten