Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: partij voor programma investeringsgereed innovatief MKB

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Programma Investeringsgereed Innovatief MKB
Publicatiedatum: 11 februari 2020
Sluitingsdatum: 24 maart 2020 14:00

De provincie Noord-Holland is op zoek naar een partij of (consortium van partijen) die gezamenlijk met de provincie verder vorm wil(len) geven aan het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM).

Met het Programma Investeringsgereed Innovatief MKB (PIM) wil de provincie innovaties die bijdragen aan de door het Rijk omschreven missie ‘gedreven innovatiebeleid’ ondersteunen. Innovatieve MKB-bedrijven, waaronder start-ups en scale-ups, met een financieringsbehoefte kunnen hier gebruik van maken. De ondersteuning kan zich bijvoorbeeld richten op het opstellen of verbeteren van het businessplan (investment readiness) of bij het verkennen van de kapitaalmarkt (transparantie) en het vinden van de juiste financiering voor innovaties (kapitaal). Het programma heeft ook een loketfunctie om innovatieve ondernemers met een financieringsbehoefte te voorzien van informatie en advies, of ze door te verwijzen naar relevante partners of andere (provinciale) innovatie-instrumenten.

De aanbestedende dienst gaat voor deze opdracht uit van een initiële periode van drie jaar met een gemaximaliseerde waarde van ca. twee miljoen euro voor de initiële contractduur. Er is een mogelijkheid voor verlenging. Er kan maximaal twee maal met één jaar verlengd worden, met een gemaximaliseerde waarde van ca. zeshonderdzestig duizend euro per verlengingsjaar.

Bent u de partij die de Provincie zoekt? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

   

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten