Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: partij voor monitoring NPG

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Structurele monitoring Nationaal Programma Groningen
Publicatiedatum: 13 november 2019
Sluitingsdatum: 6 januari 2020 10:00

Deze opdracht omvat de structurele monitoring en evaluatie van Nationaal Programma Groningen. In Nationaal Programma Groningen wordt de komende tien jaar gewerkt aan een bloeiende toekomst voor Groningen. Dit gebeurt met inwoners, bedrijven, organisaties, gemeenten in het aardbevingsgebied, de provincie Groningen en het Rijk. Samen zetten zij zich in voor een provincie waar het goed wonen, werken en recreëren is. Ze richten zich op projecten die lokaal zichtbaar zijn voor inwoners, maar ook op baanbrekende projecten waarmee Groningen voorbeeld kan zijn voor Nederland. 

Nationaal Programma Groningen legt verantwoording af met in ieder geval jaarlijkse rapportages, een tussentijdse evaluatie na vier jaar en een eindevaluatie na tien jaar. Er is voor gekozen om het geheel van monitoring en evaluatie door een externe partij uit te laten voeren onder aansturing van het programmabureau. De partij zorgt voor een concreet en samenhangend geheel van monitoring, evaluatie en leren voor Nationaal Programma Groningen.

De aanbestedende dienst raamt de waarde van de opdracht op € 1.484.731,- excl. btw. De opdracht gaat in op 1 maart 2020 en eindigt op 1 maart 2030. Na deze periode is er nog de mogelijkheid om de opdracht te verlengen met een periode gelijk aan de eventuele verlenging van het Nationaal Programma Groningen. 

Bent u de partij waar de Provincie Groningen naar zoekt? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen