Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: organisator netwerkbijeenkomsten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Organisator netwerkbijeenkomsten
Publicatiedatum: 25 november 2019
Sluitingsdatum: 23 januari 2020 12:00

De Rotterdamse life sciences & health-sector wil innovatie en samenwerking stimuleren. Met dat doel zoekt ze een partij die innovatieve bedrijven verbindt aan ziekenhuizen, medische instellingen en zorgaanbieders; alle partijen inspireert met best practices en innovatie stimuleert door actieve ‘matchmaking’. Dit moet uiteindelijk leiden tot de groei van Rotterdamse LS&H bedrijven.

Opdracht A Netwerkontbijten
De Gemeente wil doorgaan met de 4 jaarlijkse netwerkontbijten op basis van het ontwikkelde concept en gericht op haar Life Sciences & Health010 netwerk. De netwerkontbijten dienen vier (4) keer per jaar plaats te vinden. Aantal verwachte deelnemers ligt tussen de 150-200.  

Opdracht B. Doelgroepen netwerkevent (DNE) 
Doel van de thema-events is partijen rond een bepaald thema uit te nodigen en hierover de diepte in te gaan. De doelgroepen netwerkevents vinden tussen 2 tot 4 x per jaar plaats op directe aanvraag / initiatief van de Gemeente. Aantal verwachte deelnemers ligt tussen de 30-70.

De Raamovereenkomst duurt één jaar. De begindatum van de Raamovereenkomst ligt naar verwachting op 16 maart 2020, en de Raamovereenkomst eindigt van rechtswege op 15 maart 2021 zonder dat opzegging nodig is. De Gemeente kan de Raamovereenkomst driemaal verlengen voor de duur van één jaar. 

Iets voor u? Dan helpen wij u graag de opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen