Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: organisator economische missies en evenementen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Missies en evenementen
Publicatiedatum: 30 april 2020
Sluitingsdatum: 17 juni 2020 12:00

Deze opdracht betreft het uitvoering geven aan de organisatie van in- en uitgaande economische missies en evenementen (zoals deelnames aan internationale vakbeurzen en congressen). 

Zowel de inkomende als uitgaande missies en evenementen kunnen tot doel hebben: - marktoriëntatie (netwerken en kennis opdoen van de markt door missiedeelnemers);
- marktbewerking (contacten leggen met potentiële afnemers, agenten, samenwerkingspartners en/of afsluiten van contracten);
- consolidatie/verbeteren van de marktpositie (deelnemers bestendigen/verbeteren marktpositie);
- verbeteren van de internationale positionering van een sector;
- verbeteren van het lokale ondernemersklimaat.

De economische missies en evenementen van RVO kunnen worden ingedeeld in de volgende categorieën: 
a. inkomende en uitgaande economische missies met bewindslieden en/of hoge ambtenaren; 
b. inkomende en uitgaande economische missies en evenementen zonder betrokkenheid van bewindslieden. 
Deze aanbesteding heeft betrekking op de inkomende en uitgaande economische missies en evenementen zonder betrokkenheid van bewindslieden.

De missies komen voornamelijk voort uit de gezamenlijke programmering van RVO en het ministerie van Buitenlandse Zaken en zijn netwerk van ambassades en consulaten-generaal. Hiertoe behoren onder meer de missies/evenementen die RVO uitvoert vanuit de opdracht voor ontwikkelingssamenwerking met het buitenlandse MKB als doelgroep en de missies/evenementen die RVO uitvoert vanuit de handelsopdracht met als doelgroep het Nederlands MKB. Het programma van de missie/het evenement kan bestaan uit een of meerdere collectieve activiteiten zoals bedrijfsbezoeken, veldbezoeken, seminar(s), inzendingen op internationale vakbeurzen en netwerkactiviteiten en uit individuele matchmakingafspraken en afspraken met (overheids-) organisaties.

Opdrachtgever wenst een raamovereenkomst te sluiten met drie inschrijvers. De projecten (nadere opdrachten) zullen per inkomende en per uitgaande economische missie of evenement per toerbeurt worden gegund. De looptijd van de raamovereenkomsten bedraagt 4 jaar en de beoogde ingangsdatum is 19 augustus 2020. 

De maximale totale opdrachtwaarde in de contractperiode is een bedrag van 4.500.000 euro exclusief btw.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten