Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opruimer verontreiniging

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Strand- en oeverreiniging
Publicatiedatum: 7 februari 2020
Sluitingsdatum: 1 april 2020 15:00

Een aantal keren per jaar wordt de Nederlandse kust plaatselijk verontreinigd door (olie)verontreinigingen. Rijkswaterstaat Zee en Delta is verantwoordelijk voor het bestrijden van calamiteiten op de Noordzee. Daaronder valt het opruimen, afvoeren en verwerken van deze (olie)verontreinigingen op de Nederlandse kust. Het doel is het zo snel en adequaat mogelijk schoonmaken van het incidentgebied en deze terug te brengen naar de normale situatie.

In hoofdzaak dienen de volgende werkzaamheden te worden verricht:
- Perceel 1: Het snel en adequaat opruimen van (olie)verontreinigingen van meer dan 5 m3 van dezelfde aard of samenstelling van de Nederlandse kust en oevers.
- Perceel 2: Het plaatsen van daarvoor geschikte afvalcontainers voor de tijdelijke opslag, bemonsteren, het afvoeren en het laten verwerken van (olie)verontreinigingen.

Nadere inlichtingen kunnen mondeling worden aangevraagd tijdens de inlichtingenbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst presenteert de aanbesteder de aard en de omvang van de opdracht en de contractdocumenten.

Is deze klus echt wat voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.         

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen