Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemers activatie en gedragsbeïnvloeding

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Activatie en gedragsbeïnvloeding op evenementen en evenementachtige locaties
Publicatiedatum: 20 september 2020
Sluitingsdatum: 3 december 2020 9:00

Deze opdracht omhelst het activeren van bezoekers van evenementen om de stad Amsterdam schoon te houden. Dit kan op meerdere manieren: bijvoorbeeld door middel van activatie, zichtbaar schoonmaken en ondersteuning bij het afvalmanagement. Hieronder valt het schoonhouden van het terrein en het verzorgen van afval/materiaal-scheiding. Tijdens evenementen worden activatieteams ingezet om zwerfafval te voorkomen. Dit wordt gedaan door middel van het aanspreken van het publiek op een positieve manier. Maar ook door zichtbaar te reinigen; zwerfafval prikken en het ledigen van evenementenbakken.

De Gemeente is voornemens om voor deze opdracht een raamovereenkomst zonder afnamegarantie te sluiten met vijf opdrachtnemers. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar met een eenzijdige optie op verlenging van maximaal twee maal één jaar. De overeenkomst gaat in op 25- 01-2020.

De totale raming van de aanbesteding met een looptijd van vier jaar (inclusief verlengingsopties) wordt vastgesteld op € 1.600.000,00 exclusief BTW.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen