Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor wervende vacatureteksten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Schrijven van Vacatureteksten en Jobbranding
Publicatiedatum: 12 februari 2022
Sluitingsdatum: 5 april 2022 10:00

Deze aan te besteden opdracht betreft het redigeren, herschrijven en schrijven van Vacatureteksten, en Maatwerkopdrachten.

Het doel van de opdracht is één Opdrachtnemer te selecteren die in staat is online/offline, wervende, diverse, inclusieve en doelgroepgerichte Vacatureteksten op te stellen voor de Deelnemers, Afnemers en Vacaturehouders. Daarnaast is het doel van de opdracht invulling te geven aan de behoefte aan Maatwerkopdrachten.

Het doel van deze aanbesteding is te komen tot een Raamovereenkomst met één Opdrachtnemer. Opdrachtgever gaat de Raamovereenkomst aan voor de duur van twee jaar met voor Opdrachtgever een optie tot verlenging van maximaal twee keer twaalf maanden.

Aanbesteder gaat uit van een geraamde totale opdrachtwaarde van € 6.828.875,- exclusief btw, (gedurende een looptijd van twee jaar + twee keer een optie tot verlenging van maximaal 12 maanden).

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten