Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: opdrachtnemer voor onderhoud sportvelden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Onderhoud Sportvelden
Publicatiedatum: 18 januari 2021
Sluitingsdatum: 1 maart 2021 10:00

De gemeente Vlaardingen zoekt een opdrachtnemer voor het onderhoud van sportvelden. De werkzaamheden bestaan globaal uit:
• Dagelijks onderhoud aan natuur en kunstgras sportvelden;
• Jaarlijks groot- en najaarsonderhoud aan natuur en kunstgras sportvelden;
• Onderhoud groenvoorzieningen;
• Onderhoud drainagesystemen.

De werkzaamheden vinden plaats op 10 locaties (sportparken) binnen de gemeente Vlaardingen.

De huidige situatie betreft goed onderhouden sportvelden die tijdig zijn gerenoveerd. In de nieuwe situatie wordt verwacht dat de huidige kwaliteit van de sportvelden wordt behouden en mogelijk verbeterd.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Opdrachtgever. Voorafgaand aan de uitvoering wenst Opdrachtgever daarom een volledig beeld te hebben hoe in de uitvoering invulling gegeven wordt aan duurzaamheid. De inschrijver dient dit bij de Gunningscriteria te beschrijven.

Er zal een Overeenkomst worden afgesloten met één Opdrachtnemer voor een periode van vier jaar met een optie om nog eens tweemaal met twee jaar te verlengen. De Aanbestedende dienst is voornemens om 1 mei 2021 te hanteren als startdatum van de Overeenkomst.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen