Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: ontwikkelaar websites

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Websites voor de Raad voor Rechtsbijstand
Publicatiedatum: 28 augustus 2020
Sluitingsdatum: 13 oktober 2020 14:00

De Raad voor Rechtsbijstand is voornemens een opdracht te verstrekken betreft ontwerpen, bouwen, beheren en doorontwikkelen van websites met een door de leverancier gekozen Content Management Systeem (CMS).

De websites van de Raad voor Rechtsbijstand bestaan uit externe websites en een intranet. Met deze aanbesteding wordt één partij gezocht die de vernieuwing van de huidige omgeving inclusief CMS kan uitvoeren en de nieuwe omgeving kan ontwerpen, (door)ontwikkelen en beheren. De nieuwbouw zal gedurende het jaar 2021 plaatsvinden in een nog nader te bepalen website volgorde (niet alle sites kunnen tegelijk aangepakt worden) en de doelstelling is om uiterlijk eind 2021 het nieuwe CMS live te hebben voor alle sites, met daarin zowel gemigreerde als nieuwe content. De content zal waar nodig opnieuw gebruikt worden en voor een deel zal er nieuwbouw, herontwikkeling en herschikking van content nodig zijn. De nieuwe websites worden gebouwd in het nieuwe CMS (gefaseerd), waarna het oude CMS stapsgewijs uit de lucht kan, waarbij eventueel content wel gemigreerd moet worden. Er dient dus parallel aan de bestaande omgeving een nieuwe webomgeving gebouwd te worden. De Inschrijver mag zelf het CMS kiezen, mits deze voldoet aan de eisen in het Programma van Eisen.

De kostenraming wordt geschat op €1.100.000 (inclusief BTW) over 4 jaar gerekend voor vervanging, (door)ontwikkeling en beheer van de websites inclusief een nieuw CMS.

De duur van de af te sluiten Raamovereenkomst bedraagt 4 jaar. De aanvangsdatum van de Raamovereenkomst ligt naar huidig inzicht op 1 januari 2021 met als uiterlijke expiratiedatum 31 december 2024. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen