Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Metingen en analyses lucht

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Metingen en analyses lucht
Publicatiedatum: 15 mei 2020
Sluitingsdatum: 13 juli 2020 10:00

Deze aanbesteding heeft als doel te komen tot één raamovereenkomst met twee leveranciers per perceel, voor de uitvoering van emissiemetingen op puntbronnen naar de lucht. Voor perceel 1 is dit inclusief het uitvoeren van analyses en rapportage van de resultaten. Voor perceel 2 is dit exclusief de analyses maar verder inclusief alle handelingen.

De ingangsdatum van deze raamovereenkomst is gesteld op augustus/september 2020. De raamovereenkomst beslaat een periode van 4 jaar (inclusief verlengingsopties).

De looptijd is in eerste instantie twee jaar, en kan eenzijdig twee keer één jaar worden verlengd. Daarna eindigt de overeenkomst van rechtswege.  

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.          

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten