Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: marktpartij voor support werkzaamheden

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Support-werkzaamheden grootschalig Europees proefbevolkingsonderzoek 4-IN-THE-LUNG-RUN
Publicatiedatum: 5 november 2021
Sluitingsdatum: 14 december 2021 12:00

De 4-IN-THE-LUNG-RUN-studie is een Europees wetenschappelijk onderzoek naar de implementatie van longkankerscreening (proefbevolkingsonderzoek). In totaal is het streven om 26.000 deelnemers uit verschillende Europese landen (Nederland, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk) bij de studie te betrekken. Van de 26.000 deelnemers, zullen er ongeveer 9.000 uit Nederland komen. Om tot deze 9.000 deelnemers te komen, moeten naar verwachting ongeveer 300.000 Nederlanders worden benaderd. Elke deelnemer krijgt gemiddeld 2-3 CT scans verdeeld over 2-3 jaar. Het Erasmus MC leidt dit onderzoek, dat betaald wordt door de Europese Onderzoekscommissie.

Voor de volgende essentiële en vereiste werkzaamheden wenst het Erasmus MC één enkele marktpartij te contracteren:
§ werving; het gepersonaliseerd drukken en verzenden van informatiematerialen;
§ responsverwerking; het scannen en verwerken van vragenlijsten;
§ includeren deelnemers en Screeningsfase; het (wekelijks) verzenden van brieven naar deelnemers (uitnodiging en uitslagbrieven) en huisartsen (uitslagbrieven);
§ het continue kunnen voldoen en borgen dat er wordt voldaan aan de Algemene Verordening Persoonsgegevens/ GDPR.

Daarnaast zijn er werkzaamheden die Erasmus MC op dit moment als optioneel ziet c.q. waarvan het kunnen leveren van deze werkzaamheden een pré is:
§ het ontwerpen van informatiemateriaal voor mensen tussen de 60-79 jaar en verschillende groepen artsen (tenminste voor Nederland, maar werkzaamheden voor overige Europese landen behoort tot de opties);
§ het ontwerpen van een interactieve website;
§ verzorgen/regelen van de hosting van de website.

Er wordt een dienstenovereenkomst afgesloten voor 3 (drie) jaar met een 2-tal optiejaren, waarbij verlenging mede bepaald wordt c.q. afhangt van behaalde prestaties.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten