Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: marktpartij voor parkeerbeheer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Parkeerbeheer
Publicatiedatum: 30 januari 2022
Sluitingsdatum: 14 maart 2022 14:00

Het doel van deze aanbesteding van de Gemeente Waalwijk is het afsluiten van een nieuwe overeenkomst per 1 juli 2022 voor Parkeerbeheer. Dit betreft werkzaamheden als het operationeel beheer van de slagboomterreinen, de parkeerhandhaving en handhaving op het Promenadegebied, het 1e lijns preventief en correctief onderhoud aan de parkeerapparatuur, de inning van naheffingsaanslagen parkeerbelasting, de afhandeling van bezwaar- en beroepschriften, de uitgifte van parkeervergunningen, - abonnementen en -ontheffingen, inclusief de bijbehorende administratie.

De Gemeente Waalwijk beschouwt het parkeren als een belangrijk onderdeel van de beleving van haar bezoekers. De gemeente wenst de uitvoering van het parkeerbeheer onder te brengen bij een marktpartij die beschikt over de know-how voor een hoogwaardige en klantgerichte uitvoering van de dienstverlening. De Gemeente zoekt naar een marktpartij die haar optimaal kan ontzorgen.

Het betreft een overeenkomst die wordt aangegaan voor een periode van 3 jaar. De start van de overeenkomst is op 1 juli 2022. Dit is exclusief een optie tot verlenging van maximaal 3x keer 1 jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten