Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: marktpartij voor outsourcing werkplekautomatisering

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Outsourcing Werkplekautomatisering en technisch beheer rekencentrum
Publicatiedatum: 4 januari 2021
Sluitingsdatum: 22 februari 2021 12:00

Met deze aanbesteding wil AEB Exploitatie BV komen tot een dienstverleningsovereenkomst met één marktpartij voor de outsourcing van de dienstverlening van de werkplekautomatisering en technisch beheer datacenter van Aanbestedende dienst. 

AEB bevindt zich in een dynamische context en heeft zichzelf ambitieuze doelen gesteld voor 2025 waardoor het belang van IT verder zal toenemen. In de afgelopen periode heeft AEB een bijgewerkte IT-strategie opgesteld voor de inzet van de benodigde KA-ICT binnen de organisatie. Onderdeel van deze strategie is de nadruk op een betere aansluiting van ICT bij de business processen, onder meer door het afnemen van gestandaardiseerde ICT-diensten. AEB beoogt daarbij een meer gestandaardiseerde KA-ICT-dienstverlening met een hogere kwaliteitsnorm dan  momenteel gerealiseerd wordt. 

De hoofddoelstellingen zijn:
·        Een gestandaardiseerde ICT-dienstverlening voor de werkplek met een hogere kwaliteitsnorm dan op dit moment gerealiseerd wordt;
·        Flexibele inzet Technisch Applicatie Beheer en Technisch Beheer;
·        Wendbaarheid: snel kunnen reageren op wijzigingen in dienstverlening als dat vanuit de AEB-bedrijfsstrategie noodzakelijk is;
·        Marktconforme kosten met een meer flexibele kostenstructuur. Doelstellingen bevatten te realiseren financiële, kwalitatieve en proces technische elementen maar kunnen zich ook richten op risico mitigatie of business ontwikkelingen op langere termijn.  

De looptijd van de Overeenkomst is twee jaar, met de optie om de Overeenkomst tweemaal tegen dezelfde voorwaarden te verlengen voor een periode van telkens 24 maanden. De ingangsdatum van de Overeenkomst is 1 april 2021. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen