Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leveranciers lichtobject expertsystemen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Marktconsultatie Lichtobject Expertsysteem
Publicatiedatum: 21 januari 2020
Sluitingsdatum: 6 maart 2020 17:00

Gemeente Amsterdam, Team Licht, is op zoek naar de beste expertsystemen die de markt te bieden heeft voor het aansturen en managen van haar Openbare Verlichting. Daarbij wil de Gemeente de gedachte loslaten dat het een integrale softwareoplossing zou moeten zijn. Het doel van deze Marktconsultatie is dan ook om inzicht te krijgen in welke expertsystemen er zijn en of het mogelijk is om expertsystemen samen te brengen tot een optimaal Lichtobject Expert Systeem (LES). Met dit inzicht kan de Gemeente tot realistische, haalbare en maakbare specificaties komen zodat de markt op haar beurt zich goed kan aanbieden. De Marktconsultatie dient als hulpmiddel voor de Gemeente bij het bepalen van de scope en het opstellen van een Programma van Eisen voor de mogelijke aanbesteding van een Lichtobject Expert Systeem.

De doelgroep voor deze Marktconsultatie zijn alle partijen, zowel binnen- als buitenland, die expert zijn op het gebied van aansturen en managen van Openbare Verlichting en daar een expertsysteem voor hebben. 

Wilt u meepraten over deze aanbesteding? Bekijk de totale Marktconsultatie op TenderNed of ga met ons in gesprek.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten