Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Leveranciers giftcards eindejaar

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leveranciers giftcards eindejaar
Publicatiedatum: 12 augustus 2019
Sluitingsdatum: 23 september 2019 12:00
Opdrachtwaarde: € 360.000,- (incl. BTW)

De medewerkers van de Gemeente Den Haag worden aan het van jaar bedankt voor hun inzet. Dat bedankje heeft dit jaar de vorm van een feestelijke giftcard, met verschillende mogelijkheden tot verzilvering. Gezocht wordt naar een grote keuzemogelijkheid, om zo mensen met uiteenlopende interesses, leeftijden en achtergronden iets waardevols te bieden. Het gaat om 12.000 giftcards ter waarde van 30 euro.

De overeenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor één jaar, driemaal te verlengen met een jaar. De opdrachtnemer heeft van 23 oktober tot en met 1 december om de levering te implementeren. Ziet u zichzelf dit doen? Dan helpen wij u deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten