Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leveranciers e-cars in Maastricht

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
E-cars leveren (Gemeente Maastricht)
Publicatiedatum: 22 juni 2019
Sluitingsdatum: 6 september 2019 12:00

Gedragsverandering begint met een optimale ervaring; de gemeente Maastricht zoekt daarom een ondernemer die werknemers een optimale beleving biedt van E-cars. De taak voor de inschrijver is om een hoogwaardige e-carpoule te creƫren, een gedegen service te verlenen en een klantegericht aanmeld-, reserverings- en evaluatieproces in te richten. Naast de ervaring van (naar schatting) 14 dagen per gebruiker, wordt ook de conversie naar aanschaf in deze opdracht meegenomen.

De opdracht loopt maximaal door tot eind 2022. Heeft u vertrouwen dat u de werknemers van Gemeente Maastricht de ultieme ervaring kunt bieden en kunt overhalen tot aanschaf van E-cars? Dan helpen wij u deze opdracht binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten