Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leveranciers bebording fietsknooppunten Provincie Drenthe

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leveranciers bebording fietsknooppunt (Provincie Drenthe)
Publicatiedatum: 5 juli 2019
Sluitingsdatum: 2 september 2019 12:00

Het fietsknooppuntennetwerk in Nederland is een bekend en geliefd systeem. Maar na 15 jaar is het netwerk en de bijbehorende bebording aan vervanging toe, passend bij de huidige wensen van toeristen. Deze opdracht gaat over het leveren en plaatsen van de borden in alle 12 Drentse gemeenten; een knooppuntnummer waar de paden en wegen kruisen, en informatiepanelen en informatieve teksten op relevante punten in Drenthe.

In totaal gaat het om meer dan 3.000 borden, zo'n 90 frames, 650 panelen en bijbehorende bermpalen en -planken. Ook het verwijderen van de oude borden hoort bij de werkzaamheden. Ziet u dat zitten? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten