Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier zit-sta werkplekken

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Ombouwen Werkplekken
Publicatiedatum: 28 augustus 2020
Sluitingsdatum: 28 september 2020 12:00

De gemeente Goes wil een overeenkomst sluiten met één leverancier, voor het leveren van hoogwaardige elektrische zit-sta onderstellen, en montage van de huidige werkbladen op de te leveren onderstellen.

De huidige reguliere werkplekken zijn van zeer duurzaam materiaal gemaakt (o.a. onverslijtbaar tijdloos volkern werkblad) en beschikken over een lange technische levensduur. Vanwege maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers zijn binnen gemeente Goes diverse reguliere werkplekken al omgebouwd naar elektrisch verstelbare zit-sta werkplekken (66 werkplekken). Gekeken naar toekomstige ontwikkelingen en flexibilisering wenst de gemeente  het aantal werkplekken te reduceren en de huidige resterende werkplekken om te bouwen tot flexibele zit-sta werkplekken. Dit betekent dat het onderstel wordt vervangen en de bestaande werkbladen worden hergebruikt. Daarnaast heeft de gemeente de wens om de huidige kabelgoten te hergebruiken.

De ingangsdatum van de te sluiten overeenkomst is 1 november 2020, en de looptijd is vier jaar. In totaal gaat het om circa 250 werkplekken die uiterlijk 16 januari omgebouwd dienen te worden. Daarnaast worden de bestaande werkbladen voorzien van opbouwstopcontacten, welke worden aangeschaft door opdrachtgever. Montage van deze opbouwstopcontacten op zowel de huidige 66 zit-sta werkplekken als de om te bouwen 250 werkplekken, is onderdeel van de opdracht. Het maximale budget voor deze opdracht bedraagt € 145.000,- exclusief BTW. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen