Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier warme drankenautomaten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Warme drankenautomaten
Publicatiedatum: 23 november 2020
Sluitingsdatum: 15 januari 2021 12:00

Stichting Gilde opleidingen wil overeenkomsten afsluiten voor de levering, plaatsing en onderhoud (preventief en correctief) van duurzame warme drankenautomaten. Een optimale klanttevredenheid is hierbij het belangrijkste uitgangspunt in termen van tevredenheid over kwaliteit, beschikbaarheid en snelheid. Daarnaast zijn duurzaamheid, rechtmatigheid, doelmatigheid en kostenbeheersing belangrijke uitgangspunten.

De inrichting van het automatenpark met de bijbehorende dienstverlening door de leverancier dient op een zodanige wijze te gebeuren dat de kwaliteit en continuïteit van de drankenuitgifte te allen tijde gewaarborgd blijft. 

De aanbesteding is onderverdeeld in twee percelen;
Perceel 1 ROC Gilde Opleidingen
Perceel 2 het Summa College

Opdrachtgever wenst twee overeenkomsten af te sluiten met één of twee Opdrachtnemers. De duur van de overeenkomst bedraagt 5 jaar met de mogelijkheid tot verlenging met maximaal 3 keer 1 jaar. De intentie is de overeenkomst voor het Summa College in te laten gaan op 1 augustus 2021 en voor ROC Gilde op 1 of 15 augustus 2021.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen