Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier warme dranken en automaten

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Warme dranken en automaten
Publicatiedatum: 18 januari 2021
Sluitingsdatum: 11 maart 2021 12:00

Deze opdracht van Port of Amsterdam omvat: leveringen van leaseautomaten voor koffie en thee, onderhoud en operating van de automaten, en levering van de ingrediënten op alle locaties van Port of Amsterdam. Het is de intentie om een geschikte bedrijfspartner te vinden waar de onderdelen kwaliteit en circulariteit centraal staan. 

In totaal heeft Port of Amsterdam 21 warme drankautomaten, die verspreid staan over 6 locaties.

De dienstverlening wordt volledig uitbesteed aan de opdrachtnemer. De opdrachtnemer regelt zowel de plaatsing van de automaat als de ingrediënten, het onderhoud/reiniging en voorraadbeheer.

Het betreft een dienstverleningsovereenkomst et een initiële looptijd van vier jaar, met de mogelijkheid om driemaal met een jaar te verlengen. Het contract gaan in per mei of juni 2021.

De afgelopen jaren heeft Port of Amsterdam veel aandacht besteed aan het realiseren van kwaliteitskoffie met een nadruk op duurzaamheid. Om energieverspilling, uitstoot van broeikasgassen en andere luchtvervuiling zo beperkt mogelijk te houden, wordt er middels een eco-route gereden. In 2025 moeten alle bedrijfsvoertuigen in de binnenring van Amsterdam (de A10) wegens gemeentelijke regels uitstootvrij zijn.
Op dit moment wordt gebruik gemaakt van een systeem dat de droes duurzaam afvoert. De droes wordt omgezet naar bio-energie. Het is een pré dat de opdrachtnemer het huidige project voortzet of tot een alternatief/ innovatief plan komt en uitvoert.
Het bekerconcept waarbij de beker minimaal 3 keer gebruikt dient te worden en na gebruik in de daarvoor bestemde bekerbak te deponeren, is afgelopen jaar op alle locaties van Port of Amsterdam doorgevoerd. Dit heeft er succesvol voor gezorgd dat de interne afvalstroom is verminderd. Elke bekerbak, die wordt ingeleverd, plant de huidige opdrachtnemer een boom om de CO2 voetdruk te verkleinen. Het is een pré dat de opdrachtnemer het huidige project voortzet of tot een alternatief/innovatief plan komt en uitvoert. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team. 

 

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen