Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier VOS/MOS-systeem

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Verpleegkundig en Medisch Oproep Systeem
Publicatiedatum: 13 november 2020
Sluitingsdatum: 6 januari 2021 17:00

Het UMC Utrecht wenst een nieuw VOS/MOS systeem te kopen, waarbij de bediening van bedwandapparatuur, de berichtgeving naar de zorgprofessional en van apparatuur (bijv. medische alarmen) standaard wordt ingericht. Het UMC Utrecht moet in staat zijn om toekomstige / extra functionaliteiten toe te kunnen voegen. Doel van deze aanbesteding is het selecteren van een professionele en betrouwbare leverancier die kan voorzien in de levering en onderhoud van het systeem.

Binnen de scope van de opdracht valt minimaal het onderstaande:
·        Samen met UMC Utrecht een functioneel- en technisch ontwerp opleveren;
·        Oplevering van een volledig bedrijfsklaar VOS, inclusief alle componenten, integraties en applicaties die benodigd zijn voor de in deze aanvraag genoemde functionaliteit;
·        Realisatie van integratie met een message broker;
·        Uitvoeren en begeleiden van een technisch Proof of Concept en een of meerdere functionele demo's;
·        Het uitvoeren van 2e en 3e lijn support;
·        Het bieden van software-Assurance (inclusief upgrades);
·        Het verzorgen van opleidingen en trainingen.

De beoogde duur van de overeenkomst inclusief onderhoudscontract bedraagt 5 jaar met de optie tot verlenging in te roepen door UMC van 5 maal 1 jaar. Er is gekozen voor de langere looptijd, omdat het VOS/MOS een systeem is dat UMC-breed wordt geïmplementeerd. Het is niet doelmatig om na zeven jaar weer van VOS/MOS te wisselen met een grote implementatie als gevolg en de gebruikers weer aan een nieuw systeem te moeten laten wennen.

Het systeem dient een minimale technische levensduur te hebben van 10 jaar. Onderhoud/beheer en eventuele uitbreidingen dienen door de leverancier uitgevoerd te worden waardoor de onderhoudsovereenkomst voor een gelijke periode wordt aangegaan.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen