Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier voor een commercial off the shelf applicatie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Natuurbrandverspreidingsmodel
Publicatiedatum: 8 augustus 2021
Sluitingsdatum: 12 oktober 2021 11:00

Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) ondersteunt de veiligheidsregio's en hun veiligheidspartners bij het professionaliseren en versterken van hun taken op het terrein van brandweerzorg, rampenbestrijding en crisisbeheersing.

Het huidige natuurbrandverspreidingsmodel (NBVM) is een simulatiemodel dat geografische data, meteorologische data en Brandstofmodellen combineert met als resultaat een verwachte branduitbreiding voor de volgende zes uur voor een gekozen locatie. De verwachte branduitbreiding wordt geprojecteerd op een kaartlaag, waardoor de branduitbreiding per half uur voor de komende zes uur inzichtelijk wordt gemaakt. Het NBVM is in 2017 doorontwikkeld naar een webbased applicatie, die beschikbaar is voor alle 25 veiligheidsregio’s, Defensie en de Aanbestedende Dienst.

Het doel van deze aanbesteding is om een Overeenkomst te sluiten met een Opdrachtnemer voor een commercial off the shelf applicatie. De Overeenkomst betreft zowel de initiële aanpassing van het bestaande product naar het gewenste natuurbrandverspreidingsmodel, ondersteuning (training) van gebruikers, hosting van de applicatie en het beheer van de applicatie. Het beheer bestaat uit applicatiebeheer, functioneel beheer (2e lijn) en technisch beheer.

De Overeenkomst gaat in na afronding van de initiële ontwikkelingsfase en heeft een looptijd van drie jaar. Deze Overeenkomst kan eenzijdig door de Aanbestedende Dienst driemaal met twee jaar worden verlengd. De totale looptijd inclusief verlengingsopties is dus negen jaar. De ingangsdatum voor de Overeenkomst is voorzien op 1 december 2021. De Aanbestedende Dienst streeft ernaar om vanaf half februari 2022 te kunnen beginnen met de uitrol van applicatie, ofwel voor het natuurbrandseizoen van 2022. Van de huidige opdrachtnemer en de nieuwe Opdrachtnemer wordt verwacht dat zij gedurende deze transitieperiode waar nodig samenwerken en zorgdragen voor een onverstoorde dienstverlening aan de Aanbestedende Dienst.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen