Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: leverancier verzekeringspakket

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
WA- en Goedwerkgeverschap verzekering
Publicatiedatum: 27 september 2019
Sluitingsdatum: 11 november 2019 14:00

De provincie Flevoland wil een compleet, actueel en betrouwbaar, organisatiebreed verzekeringspakket afsluiten met integrale dekking voor de onderdelen:

o   Wettelijke aansprakelijkheid;
o   Arbeidsongevallen;
o   Dienstritten;
o   Ongevallen evenementen / formele gebeurtenissen.

Er is sprake van een overeenkomst met een initiĆ«le looptijd van 36 maanden. Na het verstrijken van deze periode heeft de aanbestedende dienst de mogelijkheid om de opdracht 2 maal tegen dezelfde voorwaarden stilzwijgend te verlengen, telkens voor een termijn van 12 maanden. De ingangsdatum van de polis is 1 januari 2020. 

Bent u de verzekeraar voor de Provincie Flevoland? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: opdrachtnemer voor verzuimregistratiesysteem

Verzuimregistratiesysteem

Lees meer
Sluit: 25 oktober 2021 ICT