Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier van brandweerhelmen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Het leveren van brandweerhelmen
Publicatiedatum: 15 augustus 2021
Sluitingsdatum: 8 oktober 2021 11:00

Deze Aanbesteding betreft een samenwerking tussen Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland- Midden(VGGM), Veiligheidsregio Gelderland- Zuid (VRGZ), Veiligheidsregio Noord Oost Gelderland (VNOG) en Veiligheidsregio Kennemerland (VRK), waarbij VRNHN penvoerder is.

De VRNHN heeft met de deelnemende veiligheidsregio’s de behoefte aan een leverancier voor brandweerhelmen. Helmen zijn voor onze brandweermensen van primair belang en een kwalitatief goede helm maakt het brandweer werk veiliger. Het doel van deze opdracht is om per deelnemende Veiligheidsregio één Raamovereenkomst te sluiten voor de levering van brandweerhelmen.

Onder brandweerhelmen wordt verstaan een blushelm, helm voor technische hulpverlening (THV), een helm voor de Jeugdbrandweer en de nodige accessoires die behoren tot de helm of het onderhoud daarvan.

De vier Overeenkomsten worden aangegaan voor de initiële looptijd van vier jaar, ingaande op 01- 12-2021 (streefdatum) en eindigend op 30-11-2025, met een optie voor de deelnemers om de Overeenkomst te verlengen met één jaar. De Overeenkomst van VNOG wordt gelijktijdig getekend met de andere deelnemende regio’s, maar start 03-10-2023 en eindigt van rechtswege op 30-11-2025.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen