Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier theaterbelichting en ophangvoorzieningen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Theaterbelichting en ophangvoorzieningen
Publicatiedatum: 10 december 2020
Sluitingsdatum: 1 februari 2021 12:00

Bj Fontys Hogeschool voor de Kunsten heeft de huidige theaterbelichtingsinstallatie  het einde van zijn levensduur bereikt en voldoet niet meer aan de gebruikerseisen. Er wordt op dit moment nog grotendeels gebruik gemaakt van traditionele belichting. Daarnaast moeten ook de ophangvoorzieningen (in de vorm van gridbuizen) worden aangepast danwel vervangen. De ophangvoorzieningen worden gebruikt voor de theatertechnische inrichting, spots, stoffering, bekabeling, audiocomponenten en in sommige gevallen voor de kabelgoten.

Doel van deze aanbesteding is het vervangen (leveren en installeren) van de volledige theaterbelichting inclusief de ophangvoorzieningen in negen specifieke theater- en oefenruimtes in het gebouw van FHK. Het demonteren (indien noodzakelijk) van bestaande gridbuizen en ophangpunten is onderdeel van de opdracht.

De ingangsdatum van de Overeenkomst staat gepland op 16 maart 2021. Als datum van aanvang werkzaamheden wordt 12 juli 2021 aangemerkt. De werkzaamheden moeten uiterlijk opgeleverd zijn op 20 augustus 2021. De onderhoudstermijn loopt tot en met een half jaar na goedgekeurde oplevering.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen