Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier studentmaterialen kappersopleiding

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Studentmaterialen kappersopleiding
Publicatiedatum: 26 september 2021
Sluitingsdatum: 5 november 2021 12:00

Deze Europese Aanbesteding kappersmaterialen moet leiden tot het door één leverancier voorzien in een breed scala van verschillende merken aan Kappersbenodigdheden inclusief merkonafhankelijke dienstverlening ten behoeve van de twee locaties van aanbestedende dienst.

Daarnaast wordt met deze aanbesteding het volgende beoogd:
- een rechtmatig tot stand gekomen overeenkomst af te sluiten, met een betrouwbare leverancier;
- een doelmatige besteding van de beschikbare financiële middelen;
- de gewenste aanschaf en dienstverlening helder en contractueel vastleggen. 

De vaste looptijd van de overeenkomst bedraagt twee jaar met een voor Opdrachtgever eenzijdige optie tot verlening van twee keer een jaar. De maximale contractduur is daardoor vier (4) jaar.
De beoogde ingangsdatum van deze overeenkomst is gepland op 01-01-2022.

De omzet aan kappersmaterialen bedroeg in 2020 ongeveer € 70.000 (excl. BTW). De aanbestedende dienst beschikt over  kappersopleidingen in Breda en Roosendaal. In totaal zijn circa 400 leerlingen ingeschreven bij de opleidingen.

Voor deze raamovereenkomst geldt als maximum hoeveelheid uitgedrukt in euro het bedrag € 300.000,- exclusief btw. Dit bedrag is gebaseerd op de geschatte jaarlijkse uitgaven en een opgenomen marge voor onzekere uitgaven die kunnen ontstaan als het gevolg van nu nog niet te voorziene incidentele opdrachten cq. kosten door bijvoorbeeld marktontwikkelingen, organisatieontwikkelingen en/of ontwikkelingen binnen het onderwijs. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen