Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier social intranet

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Social Intranet
Publicatiedatum: 12 november 2019
Sluitingsdatum: 24 december 2019 10:00

De Provincie Noord-Brabant wil investeren in een Social intranet waarin professionals graag samenwerken aan uitdagende projecten voor Brabant, en dat de organisatieontwikkeling en ook de kennisdeling stimuleert door kennis en ervaring van de medewerkers zichtbaar en beschikbaar te maken. 

Het nieuwe Social intranet:

1. Biedt een sterke, interne informatie- en communicatieinfrastructuur, waardoor medewerkers weten wat er speelt en de betrokkenheid bij de eigen organisatie en onderling groter wordt.
2. Ontsluit moderne, sociale functionaliteiten ter ondersteuning van interactie, samenwerken en kennisdelen, waardoor medewerkers efficiënter (samen)werken en verbinden.
3. Fungeert als centrale toegangspoort tot veelgebruikte functionaliteiten, services en systemen, waardoor het dagelijks werk van medewerkers op een prettige en efficiënte manier wordt ondersteund. 

De overeenkomst heeft een looptijd van 2 jaar, en gaat in op 10 februari 2020. 

Er is een budgetplafond vastgesteld voor de eenmalige implementatie van maximaal €60.000,-. 

Inschrijven op deze opdracht? Dan helpen wij u graag. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.    

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen