Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier sanitaire voorzieningen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Sanitaire voorzieningen en middelen
Publicatiedatum: 12 september 2019
Sluitingsdatum: 25 oktober 2019 10:00

Het Zone.college zoekt een leverancier voor het faciliteren van een representatieve en gebruiksvriendelijke sanitaire voorziening voor de gebruikers op alle locaties van Zone.college. Deze opdrachtgever onderzoekt de mogelijkheden om de sanitaire voorzieningen met smartmogelijkheden toe te passen en vraagt hiervoor het advies van inschrijvers.

Op basis van de uitgaven over het afgelopen jaar en de verwachte afname, betreft de geraamde waarde van de Opdracht € 105.000 inclusief btw per jaar. De aanbesteding leidt tot een duurovereenkomst, met een looptijd van zes jaren met twee maal de optie voor opdrachtgever voor een verlenging van één jaar. De ingangsdatum van de overeenkomst is 01-01-2020. 

Bent u de leverancier van sanitaire middelen met een visie op smartmogelijkheden? Dan helpen wij u graag met het binnenhalen van deze opdracht. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen