Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier Planning & Control applicatie

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Planning & Control applicatie
Publicatiedatum: 5 februari 2021
Sluitingsdatum: 18 maart 2021 9:00

De gemeente Assen wil een opdracht verlenen voor de levering van een Planning & Control applicatie. De opdracht houdt in de levering, installatie, implementatie en het onderhoud van een applicatie voor de doorontwikkeling van de planning en control cyclus. De gemeente Assen wil dat de methode van het samenstellen en publiceren van P&C-documenten efficiënt ingericht wordt in kortere tijd. Om zo te komen tot kwalitatief betere en toegankelijke online publicatie, waarbij interactieve mogelijkheden kunnen worden toegepast. De meerjarenbegroting en tussentijdse begrotingswijzigingen moeten in de applicatie opgenomen worden. De (financiële) informatie moet kunnen worden gerapporteerd aan budgethouders en financials.

In eerste instantie zal een overeenkomst worden aangegaan voor een periode van vijf (5) jaar. De verwachte ingangsdatum is maandag 3 mei 2021. Na afloop van de overeenkomst kan deze optioneel tweemaal éénzijdig door Assen worden verlengd voor de duur van een 1 jaar. De maximale verlening bedraagt twee jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen