Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier online community tooling

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Online Community Tooling
Publicatiedatum: 28 juli 2020
Sluitingsdatum: 3 september 2020 11:00

Deze opdracht omvat de levering, inrichting en advisering met betrekking tot tooling voor het faciliteren van verschillende online communities voor de deelnemende organisaties binnen de Rijksoverheid. Deze tool dient de onderlinge samenwerking binnen het Rijk te faciliteren, maar ook de samenwerking tussen het Rijk en externe organisaties/burgers. De community tool kan voor verschillende doelen worden ingezet, met als kernwoorden samenwerken, kennis delen en virtueel ontmoeten.

De scope van de raamovereenkomst omvat de volgende onderdelen:
1. De SAAS community tool
2. Implementatie en migratie
3. Exit-strategie

De deelnemende organisaties hebben uiteenlopende behoeftes. Dat betekent dat er zowel grote als kleine communities moeten worden opgezet. Op dit moment zijn er circa 5-10 bestaande communities die gemigreerd moeten worden naar een nieuwe omgeving. Van deze bestaande communities zijn er circa 4 relatief groot en groeiend (500+ gebruikers). Gezien de uiteenlopende behoeftes zal er gedurende de looptijd van de raamovereenkomst bij deelnemende organisaties ook vraag zijn naar implementatie van zowel grotere als kleinere communities. De verwachting is dat er zeker 10-20 kleinere communities (50-150 gebruikers) zullen worden afgenomen gedurende de looptijd van de raamovereenkomst en circa 5-10 grotere communities.

Op basis van inzichten op dit moment heeft de Aanbestedende dienst de (grove) inschatting gemaakt dat de gemiddelde omvang voor deze raamovereenkomst uit zal komen op circa € 325.000,- exclusief btw per jaar. De looptijd van de raamovereenkomst is vier jaar.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten