Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier oefensoftware

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Virtuele oefensoftware
Publicatiedatum: 7 januari 2020
Sluitingsdatum: 17 februari 2020 12:00

De Veiligheidsregio Limburg-Noord is op zoek naar een opdrachtnemer die het leer- en inslijpproces van functionarissen in de hulpverleningswereld in de breedste zin van het woord ondersteunt.

De omvang van de opdracht betreft de levering van 2 volledig functionele stand-alone systemen, bestaande uit een laptop welke software en hardware bevat, inclusief eventueel benodigde accessoires die nodig zijn om een cursist te beoefenen én scenario’s te bouwen. Het systeem is transportproof zodat het zonder dat er schade ontstaat kan worden vervoerd.

VRLN wil een overeenkomst sluiten waarbij beide partijen streven naar een langjarige strategische relatie. De beoogde ingangsdatum van de overeenkomst is 01 maart 2020 of zoveel eerder als mogelijk. De initiële contractduur van de overeenkomst bedraagt 4 jaar. De overeenkomst kan door de opdrachtgever met 2 maal 2 jaar worden verlengd.

Voert u deze klus graag uit? Dan helpen wij u de opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen