Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier Mobiele Camera Units

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Tijdelijke inbraakbeveiliging Hoogspanningsstations
Publicatiedatum: 14 mei 2020
Sluitingsdatum: 17 juni 2020 12:00

TenneT TSO B.V. heeft om een aantal redenen besloten om tijdelijke beveiligingsmaatregelen te treffen in de vorm van Mobiele Camera Units (geschikt voor detectie en verificatie) voor zowel geplande als ongeplande inzet. Deze aanbestedingsprocedure betreft een onderhandelingsprocedure  met aankondiging. Het doel van deze procedure is het afsluiten van één raamovereenkomst.

Tot de scope van deze aanbesteding behoren alle tijdelijke MCU's die zullen worden ingezet binnen de door TenneT benoemde regio's, te weten Regio Noord, Regio West en Regio Zuid. Door opdrachtnemer is initieel te rekenen met het beveiligen van 30-50 hoogspanningsstations. Gedurende de looptijd moet rekening gehouden worden dat dit aantal significant kan afnemen door de ingebruikname van permanente beveiligingsmaatregelen.

De waarde van deze opdracht bedraagt naar schatting € 2.750.000,00 excl BTW. 

De aanvang van de opdracht is 01/12/2020 en de einddatum is 31/12/2022. De opdracht kan worden verlengd met 3x een periode van 1 jaar. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.        

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten