Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier medicinale cannabis

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Levering medicinale cannabis
Publicatiedatum: 11 juli 2019
Sluitingsdatum: 25 november 2019 10:00

Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en sport wil een overeenkomst sluiten met maximaal twee leveranciers van medicinale cannabis van farmaceutische en constante kwaliteit. De oogsten medicinale cannabis kunnen enkel door de Opdrachtgever worden opgekocht. De Opdrachtgever draagt zorg voor de laboratoriumresultaten, het gamma doorstralen, het verpakken, etiketteren en de distributie van het product. 

De overeenkomst zal naar verwachting ingaan op 1 april 2021, voor een periode van vier jaar, met daarna maximaal twee maal de mogelijkheid tot verlenging met maximaal twaalf maanden per keer. Wilt u de nieuwe canabisleverancier worden? Dan helpen we u graag inschrijven. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Ziet u het zitten? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten