Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier klimuitrusting en opleidingen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Klimuitrusting en opleidingen hoogtereddingsteam
Publicatiedatum: 19 juni 2021
Sluitingsdatum: 22 juli 2021 16:12

Het Utrechtse hoogtereddingsteam beschikt over een geavanceerde klimuitrusting welke nodig is voor het uitvoeren van reddingen zowel op hoogten, “dieptes” en besloten ruimtes. In de komende jaren zijn diverse uitrustingsonderdelen aan vervanging toe en wil de VRU de continuïteit van de opleidingen borgen. Om de vervanging van de uitrusting tijdig te kunnen uitvoeren en de kwaliteit van de opleidingen zeker te stellen wordt de aanbesteding “aanschaf klimuitrusting en opleidingen hoogtereddingsteam” uitgevoerd.

De VRU zoekt één totaalleverancier voor:
· Levering, keuring en onderhoud van materiaal en;
· Het beschikbaar stellen van een eigen oefencentrum en;
· Het verzorgen van opleidingen t.b.v. het vakbekwaam worden en blijven van het HRT.

Het doel van deze aanbesteding is om één Raamovereenkomst af te sluiten met één Opdrachtnemer. De contractduur voor de opdracht bedraagt tien (10) jaar en heeft een initiële looptijd van vijf (5) jaar. Deze Raamovereenkomst kan door de VRU met vijf (5) keer één (1) jaar worden verlengd.

De omvang van de opdracht wordt geraamd op ongeveer € 35.000 tot € 39.000 gemiddeld per jaar excl. BTW. Deze bedragen zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Aangezien een groot deel van de klimuitrusting vervangen moet worden in het eerste jaar van de overeenkomst ligt daar een verwachte omzetpiek van ca. € 100.000 excl. BTW. De totale opdrachtwaarde is daarmee over 10 jaar ca. € 350.000 tot € 390.000 excl. BTW. Een raamovereenkomst kent geen afnameverplichting.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten