Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier ICT hardware

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
ICT Hardware en aanvullende dienstverlening
Publicatiedatum: 24 februari 2020
Sluitingsdatum: 8 april 2020 10:00

De gemeente Den Helder is van plan om met één opdrachtnemer een raamovereenkomst aan te gaan voor het leveren van ICT Hardware en aanvullende dienstverlening.

 De gemeente Den Helder zoekt in deze aanbesteding de balans tussen functionaliteit, kosten en duurzaamheid en verwacht van de te selecteren opdrachtnemer dat deze proactief meedenkt en werkt aan de invulling hiervan. De gemeente Den Helder wenst een totaalleverancier te contracteren die:

-        goede inkoopcondities biedt;

-        merkonafhankelijk is en een zo breed mogelijk merkenassortiment levert;

-        aan de levering gerelateerde dienstverlening kan leveren;

-        voldoet aan alle voorschriften en toepasselijke eisen met betrekking tot wet- en regelgeving, expliciet kwaliteits-, Arbo- en milieueisen.

De leverancier dient merkonafhankelijk te zijn, maar dient wel verschillende merken te kunnen leveren De gemeente Den Helder wil gedurende de looptijd van de overeenkomst gebruik maken van A-merken.

 De raamovereenkomst heeft een looptijd van 1 jaar welke eenzijdig door de gemeente Den Helder maximaal driemaal met één optiejaar kan worden verlengd. De ingangsdatum van de overeenkomst is 1 juni 2020.

Is dit een opdracht voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.      

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten