Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier duurzame veegmachines

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Kleine zuigende veegmachines
Publicatiedatum: 25 oktober 2019
Sluitingsdatum: 6 december 2019 12:00

De gemeente Groningen zoekt een leverancier van kleine veegmachines in de standaard uitvoering voor het vegen van het wegennet. Daarnaast omvat de aanbesteding ook specifieke aanpassingen ten behoeve van het onkruidborstelen en vegen in combinatie met het ledigen van kolken. 

De gemeente sluit met maximaal drie leveranciers een raamovereenkomsten af voor een periode van drie jaren, met een optionele verlenging van één keer één jaar. De Raamovereenkomst gaat in op 1 februari 2020. 

Groningen zet bij deze aanbesteding sterk in op duurzaamheid. Een mooie kans voor een innovatieve ondernemer! Bent u dé leverancier van duurzame veegmachines? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen