Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: Leverancier Duurzame elektriciteit

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Gezocht: Leverancier Duurzame elektriciteit
Publicatiedatum: 15 mei 2020
Sluitingsdatum: 29 juni 2020 10:00
Opdrachtwaarde: 80.000

Noaberkracht (Dinkelland Tubbergen) zoekt een leverancier voor duurzame elektriciteit. De deelnemende gemeenten hebben met AVI-Twente B.V. een overeenkomst gesloten voor het additioneel opwekken en leveren van duurzame elektriciteit uit hernieuwbare bronnen vanaf 2021. AVI-Twente kan op dit moment niet rechtstreeks de elektriciteit leveren aan de gemeenten omdat zij momenteel nog niet beschikt over de daarvoor vereiste vergunningen. Binnen deze aanbesteding wordt een leverancier gecontracteerd die de daarvoor benodigde energie gaat afnemen bij AVI-Twente B.V. Hiervoor is een power purchase agreement (PPA) opgesteld waar de leverancier zich aan moet conformeren.

De gemeente Wierden treed op namens genoemde organisaties Gunning van de overeenkomsten geschiedt op basis van gunningscriterium laagste prijs. De opdracht loopt 48 maanden zonder verlenging.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.          

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten