Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier dubbellaags fietsparkeersysteem

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Dubbellaags Fietsparkeersysteem
Publicatiedatum: 15 januari 2020
Sluitingsdatum: 27 februari 2020 12:00

ProRail wil een raamovereenkomst afsluiten met betrekking tot een Dubbellaags Fietsparkeersysteem. Deze overeenkomst omvat de levering van Dubbellaags Fietsparkeersystemen 3.0 inclusief daartoe behorende onderdelen, van toepassing zijnde hulpmiddelen en daaraan verwante dienstverlening zoals ondersteunende installatie-, instandhoudingsdiensten op verschillende stationslocaties in Nederland. Het DFPS 3.0 heeft tot doel het stallen van fietsen, inpandig en uitpandig, op stationslocaties mogelijk te maken en te houden.

De raamovereenkomst vangt aan met een fatale termijn van 3 maanden waarbinnen aangetoond dient te worden dat de organisatie en het systeem gedurende de looptijd van de overeenkomst zullen voldoen aan de gestelde eisen.

Nadat deze periode met goed gevolg doorlopen is, start een periode van vier jaar waarbinnen complete systemen besteld kunnen worden. Deze periode kan eenzijdig door ProRail twee keer voor een periode van twee jaar verlengd worden.

Op basis van de afname in het recente verleden verwacht ProRail gedurende de looptijd van de raamovereenkomst maximaal 180.000 systemen (fietsparkeerplaatsen) af te nemen. De maximale waarde van de raamovereenkomst (inclusief verlengingsopties) bedraagt € 23 miljoen. 

Wilt u deze opdracht binnen halen? Dan helpen wij u graag! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten