Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier drukwerk

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Drukwerk
Publicatiedatum: 29 april 2020
Sluitingsdatum: 2 juni 2020 16:00

Het doel van deze aanbesteding is MBO Amersfoort te voorzien van standaard en speciaal drukwerk. Het drukwerk wordt onder andere gebruikt voor promotie- en voorlichtingsdoeleinden en voor in- en externe communicatie. Het vormgeven en/of ontwerpen van het drukwerk is nadrukkelijk geen onderdeel van de aanbesteding. Wel wordt van opdrachtnemer verwacht dat op verzoek advies gegeven wordt. 

De aanbesteding omvat het leveren van drukwerk en aanverwante producten. Het drukwerk is in deze aanbesteding onderverdeeld in twee percelen:
· Perceel 1: Standaard drukwerk (stationary drukwerk), digitaal printen (opdrachten verstrekken middels een portal) en examendrukwerk;
· Perceel 2: Speciaal drukwerk (voorlichtingsdrukwerk en promotioneel drukwerk).

De raamovereenkomsten hebben als beoogde ingangsdatum 01 oktober 2020. Ze hebben een looptijd tot en met 01 juli 2022 en kunnen twee keer optioneel verlengd worden met één jaar. 

De gemiddelde omzetwaarde per jaar exclusief btw over de boekjaren 2017, 2018 en 2019 is voor perceel 1: € 76.500,00 en voor perceel 2: € 37.000,00,-. 

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen