Bel een adviseur 010 307 6344

Gezocht: leverancier dienstkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Duurzame dienstkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen
Publicatiedatum: 7 november 2019
Sluitingsdatum: 6 januari 2020 13:00
Opdrachtwaarde: € 221.000,00

Voor de ongeveer 150 medewerkers van de buitendienst is Waterschap Noorderzijlvest op zoek naar dienstkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. De bedoeling is daarbij dat medewerkers zelf hun bestelling kunnen plaatsen in een webshop. Het is aan u als leverancier om bedrijfskleding in te meten en aan te passen, een gepersonaliseerde webwinkel in te richten en het logistieke proces te verzorgen.

Onderdeel van deze aanbesteding is het ontwikkelen van duurzame/circulaire producten voor Aanbestedende dienst, in samenwerking tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer. Door te kiezen voor een langere contractperiode zijn er gedurende de looptijd van de Overeenkomst meer mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast wordt u in de gunningscriteria gevraagd invulling te geven aan diverse duurzaamheidsmaatregelen. 

De opdracht loopt drie jaar, met mogelijk twee keer verlenging van twee jaar. De overeenkomst start op 1 april 2020 en bedraagt minimaal €221.000,00. Een opdracht voor u? Dan helpen wij u graag deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 050 211 0432 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: aanbieder Ondersteuners Jeugd en Gezin

Inzet Ondersteuners Jeugd en Gezin

Lees meer
Sluit: 22 november 2021 Sociale en maatschappelijke diensten