Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier couveuses

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Couveuses
Publicatiedatum: 14 januari 2021
Sluitingsdatum: 8 april 2021 0:00

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is één van de grootste ziekenhuizen in Nederland en de grootste werkgever van Noord-Nederland. Het UMCG wenst een koopovereenkomst af te sluiten voor de aanschaf, levering, plaatsing, installatie en ingebruikname van 26 couveuses.

De aanleiding voor de Europese aanbesteding is de noodzaak tot de vervanging van een gedeelte van de couveuses op de IC Neonatologie. De huidige couveuses zijn aanzienlijk verouderd en bereiken daardoor niet de gewenste prestaties. De doelstelling van de afdeling IC Neonatologie is om in 2021 zesentwintig state of the art couveuses aan te schaffen. 

Met deze aanbesteding en de daaruit vloeiende overeenkomst beoogt het UMCG de volgende doelstellingen te bereiken:

  • Hoge kwaliteit couveuses geleverd krijgen; 
  • State-of-the-art uitrusting met betrouwbare output;
  • Couveuses geleverd krijgen welke de werkzaamheden optimaal ondersteunen.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.  

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen