Bel ons voor vrijblijvend advies 010 307 6344

Gezocht: leverancier biologisch gecertificeerd veevoer

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Biologisch gecertificeerd veevoer
Publicatiedatum: 8 juli 2020
Sluitingsdatum: 29 september 2020 12:00

De Universiteit Utrecht is voor haar biologisch gehouden runderen op de Tolakker op zoek naar een nieuwe leverancier van biologisch gecertificeerd veevoer. Levert u veevoer dat voldoet aan de SKAL-certificering? Kunt u de begeleiding bij het veevoer verzorgen, zodat het veevoer wordt afgestemd op de individuele behoefte van de dieren? En kunt u een bijdrage leveren aan onderwijsactiviteiten door middel van het begeleiden van studenten van de faculteit Diergeneeskunde? 
Dan nodigen de UU u van harte uit om zich in te schrijven op deze aanbesteding.   

U levert biologisch gecertificeerd veevoer
Het veevoer bestaat grofweg uit:
• Melkveebrokken in bulk (brokken gericht op energiebehoefte en brokken gericht op eiwitbehoefte)
• Kalverstartbrok (kalverkorrels)
• Kalvermelkpoeder
• Supplementvoeders (bijvoorbeeld sojaschilfers, raapschilfers)
• Mineralen

U begeleidt de Tolakker
Uw adviseur is ervaren en op de hoogte van de bio-regelgeving. Hij stemt het veevoer af op de individuele dieren. Landbewerking en voederwinning van ruwvoer wordt door de Tolakker gedaan. Uw adviseur is een sparringpartner voor de Tolakker hierbij.

U begeleidt studenten
Deze begeleiding is ter ondersteuning van het onderwijs voor het Departement Population Health Science op de Tolakker. Uw adviseur begeleidt de studenten op afroep.

U levert het veevoer af op de Tolakker
U kunt het veevoer op werkdagen tussen 7:00 en 16:00 uur afleveren. Het bulkgoed kan in silo’s afgeleverd worden.

Op dit moment gebruikt de UU circa 150.000 kg. biologisch gecertificeerd veevoer per jaar. Dit is voor circa 70 melkkoeien en bijbehorend jongvee. Het vervangingspercentage ligt tussen 20 en 25%.

De overeenkomst gaat in op 1 januari 2021. De overeenkomst wordt gesloten voor 2 jaar en kan maximaal viermaal met één jaar worden verlengd.

Is dit een klus voor u? Dan helpen wij u graag deze opdracht binnen te halen! Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek om deze opdracht binnen te halen.  

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Iets voor u? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: Inhuur flexibel personeel

Inhuur flexibel personeel voor Scholengroep Trivium

Lees meer
Sluit: 20 maart 2023 Opleidingsdiensten