Bel ons voor gratis advies 010 307 6344

Gezocht: Leverancier biobrandstof

De aanbesteding die u nu bekijkt is verlopen. Bekijk actuele tenders
Leverancier biobrandstof
Publicatiedatum: 13 augustus 2019
Sluitingsdatum: 4 oktober 2019 14:00

Defensie doet mee aan de energietransitie: voor haar transportmiddelen zoekt de krijgsmacht een leverancier van biobrandstof (HVO of BTL). De schatting is dat er 68.000m³ tot 100.000m³ synthetische paraffinische koolwaterstoffen worden afgenomen, afhankelijk van toekomstige missies en spanning. 

De afleverlocatie moet op maximaal 125 kilometer van Stroe gevestigd zijn, toegankelijk zijn voor ladingen met tanktransportmiddelen en 24/7 toegankelijk te zijn. Ook wordt er een dagelijkse capaciteit van 80m³ gevraagd. Voldoet u daaraan Dan helpen wij u deze binnenhalen. Bekijk de totale aanbesteding op TenderNed of ga met ons in gesprek.   

Interessante aanbestedingen

De overheid is continu op zoek naar partners om Nederland nog schoner, veiliger en innovatiever te maken. Wij speuren door de stapel en pikken er wekelijks de mooiste opdrachten uit. Pakt u de handschoen op? Neem contact op en ontmoet ons winnende team.

Eva Hamming

Stille kracht. Laat echter in alles merken dat ze er is. Is gezegend met de gave om structuur aan te brengen en brengt hiermee projecten tot leven.

Meer weten? 06 15 42 76 78 eva@corusadvies.nl
Zie ook

Gezocht: leverancier school- en kantoormeubilair

School- en Kantoormeubilair

Lees meer
Sluit: 16 januari 2023 Meubelen